ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ:

Στοιχεία Ποιοτικής Κατασκευής

Μιλώντας για ποιότητα στη κατασκευή μίας κατοικίας, ανοίγει ένα κεφάλαιο που αφορά τα πάντα γύρω από την κατασκευή. Από τα στοιχειά του οικοδομικού σκελετού μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια ηλεκτρολογικών & υδραυλικών εγκαταστάσεων. Για το λόγο αυτό, είναι συχνά δύσκολο για κάποιον που το επάγγελμα του δεν σχετίζεται με το χώρο αυτό να συγκρίνει και να εκτιμήσει την ποιότητα στη κατασκευή.

Περαιτέρω, η ποιότητα στο τομέα της κατασκευής είναι άμεσα συνδεδεμένη με την τεχνολογική εξέλιξη. Έτσι αυτόματα γίνεται ένα επάγγελμα που απαιτεί διαρκή ενημέρωση, πρωτοβουλία και δοκιμές, με στόχο πάντα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα,  όχι μόνο για το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα αλλά και για μακροχρόνια και ασφαλή χρήση.    

Σε μια προσπάθεια να κάνουμε την παρουσίαση αυτή όσο πιο ξεκάθαρη γίνεται για κάθε είδους αναγνώστη,  παρουσιάζουμε ενδεικτικά κάποια χαρακτηριστικά των κατασκευών της ΙΩΝΙΚΗΣ τα οποία θεωρούμε ότι κάνουν τη διαφορά στη ποιότητα με βάση τα πιο σύγχρονα δεδομένα.

Δομικά Στοιχεία

1. Δομικά Στοιχεία

Όλες οι κατοικίες της Ιωνικής είναι κατασκευασμένες με στόχο τη μέγιστη αντισεισμική προστασία από τη φάση της μελέτης μέχρι και την κατασκευή. Οι μελέτες είναι θεωρημένες σύμφωνα με τους τελευταίους κανονισμούς σεισμικής συμπεριφοράς, ενώ υπάρχει αρχείο πιστοποίησης της ποιότητας του οικοδομικού σκελετού για όλες τις φάσεις κατασκευής. Ταυτόχρονα η Ιωνική, διοχετεύοντας στις κατασκευές της όχι μόνο την τριακονταετή πείρα  στη κατασκευή οπλισμένου σκυροδέματος αλλά και τον υπερσύχρονο εξοπλισμό τον οποίο διαθέτει, εγγυάται άριστη ποιότητα στη κατασκευή του φέροντος οργανισμού.

 

Εσωτερικές Εγκαταστάσεις

2. Εσωτερικές Εγκαταστάσεις

Με στόχο την αποφυγή εργασιών στις εσωτερικές τοιχοποιίες των κατοικιών για οποιαδήποτε τυχόν μελλοντική Η/Μ εγκατάσταση, υπάρχουν εντοιχισμένες εγκαταστάσεις δικτύων για τα εξής:

  • Ενισχυμένες πρίζες 16 Α, σε όλες τις παροχές των κατοικιών!
  • Εντοιχισμένη Προεγκατάσταση Δικτύου Ηλεκτρονικών Υπολογιστών (Ethernet).
  • Εντοιχισμένη Προεγκατάσταση κλιματιστικών σωμάτων (AIR-CONDITION) σε όλους τους χώρους των κατοικιών (Σαλόνι, Κουζίνα, δωμάτια κ.τ.λ.).
  • Εντοιχισμένη Προεγκατάσταση ηχητικού συστήματος στο Σαλόνι.  
  • Σύγχρονοι πίνακες υδραυλικής εγκατάστασης, με διακόπτες αυτονομίας (ζεστό-κρύο) για κάθε παροχή.
  • Εντοιχισμένη Προεγκατάσταση συναγερμού, με παροχές σε κάθε άνοιγμα (μπαλκονόπορτες παράθυρα & εξωτερικές πόρτες.

Δάπεδα, Πόρτες, Τζάκια

3. Δάπεδα, Πόρτες, Τζάκια

Ξύλινα πατώματα Α΄ ποιότητας από Σλοβένικο Δρυς, με διπλή επίστρωση για άριστη σταθερότητα (χωρίς τριγμούς), μεγαλύτερη μόνωση( ηχομόνωση, θερμομόνωση & υγρομόνωση). Το τελικό πατώματα καρφώνετε και κολλάτε σε δεύτερο ξύλινο πάτωμα τύπου [OSB] το οποίο με τη σειρά του βιδώνεται και κολλάτε πάνω σε καδρόνια Ευρώπης 5*5 εκ. στερεωμένα βιδωτά στην πλάκα μπετόν ανά 35 εκ.

Μασίφ ξύλινες πόρτες εσωτερικού χώρου Α΄ ποιότητας, από σλοβένικο Δρυς με κρυφό μεντεσέ σε σύγχρονο σχεδιασμό και χτιστά τζάκια με ανεξάρτητες καμινάδες.

 

 

Διαμόρφωση περιβάλλον χώρων, Επενδύσεις, Φύτευση

4. Διαμόρφωση περιβάλλον χώρων, Επενδύσεις, Φύτευση

Οι Διαμορφώσεις και φύτευση των περιβάλλον χώρων γίνονται βάση αρχιτεκτονικής μελέτης. Για την φροντίδα των ποικίλων ειδών φύτευσης υπάρχει εγκατεστημένο σύστημα ποτίσματος ̇ Ενώ επενδύσεις με διάφορα υλικά όπως παλαιωμένα τούβλα, ξύλινες πέργκολες και περιφράξεις, όλα συνθέτουν σε ένα περιβάλλον ηρεμίας και γαλήνης.